Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Nieuwe mobiliteitspas voor auto én OV: MTc NS-Business Card

Gepubliceerd op: 15-07-2016


HOOFDDORP – MultiTankcard en NS zijn een unieke samenwerking aangegaan. Het resultaat is de MTc/NS-Business Card; één gecombineerde mobiliteitspas voor iedereen die van zowel autodiensten als OV-diensten gebruik wil maken. De zakelijke reiziger kan vanaf nu onder andere brandstof, laden, parkeren, trein, bus, tram, metro en meer afrekenen met één pas.

‘Wij zijn er trots op dat twee marktleiders in zakelijke mobiliteit de handen ineengeslagen hebben om een gezamenlijk product op de markt te brengen met hoge toegevoegde waarde. Hier komt de innovatieve kracht van NS naar boven om in een dynamische markt te blijven voorzien in de behoeften van onze zakelijke klanten’, aldus Jan Zweegman, Directeur NS Zakelijk. Ook Anno Kamphuis, General Manager MultiTankcard, is zeer content met het resultaat van de bijzondere samenwerking: ’Ik geloof dat klanttevredenheid pas optimaal is als de werknemer met één pas en app alle mogelijke mobiliteitsdiensten kan afnemen en de werkgever met eenvoudige tools effectief kosten en CO2 kan besparen.’

Flexibel reizen en afrekenen met één pas

De MTc/NS-Business Card is een geïntegreerde oplossing voor ondernemers en medewerkers die de vrijheid willen hebben om de ene dag de leaseauto te nemen en de andere dag de trein, de OV-fiets, de bus of de tram. Voorheen kon een werknemer met een leaseauto ervoor kiezen om met de trein te reizen en de kosten achteraf te declareren. Nieuw is dat alle kosten met één pas worden afgerekend en automatisch in de administratie worden verwerkt. Dit betekent het einde van losse bonnetjes en declaraties.

Eén portal voor inzicht en beheer

Werknemers en beheerders krijgen één portal voor het gehele beheer van de passen: aanvragen, rapportages en facturen. De gemaakte kosten per medewerker staan overzichtelijk op één maandelijkse factuur. Geen aparte declaraties en een eenvoudige BTW teruggave.

Besparing kosten en verlaging CO2 uitstoot

Soms is het effectiever om medewerkers met het OV te laten reizen dan met een leaseauto. Ze kunnen files vermijden en rustig een vergadering voorbereiden. Het indelen van eigen reistijd kan de baas heel wat kosten besparen. Het stimuleert Het Nieuwe Werken, draagt bij aan tevreden medewerkers en heeft bovendien een gunstig effect op het milieu.

Diensten van de MTc/NS-Business Card

Met de pas kunnen alle autodiensten worden afgerekend zoals tanken, elektrisch laden,parkeren, taxi, autowassen, autovloeistoffen afrekenen, elektrisch snelladen via Fastned en ANWB pechhulp. Ook OV-diensten zoals nationale trein, bus, tram, metro én OV deur-tot-deur diensten. Dit zijn diensten zoals internationale trein, het huren en stallen van een OV-fiets, Greenwheels, het huren van Regus ruimte en het gebruik maken van NS lounges.

Meer informatie is te vinden op www.mtc.nl/mtc-ns-business-card.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer