Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Snap-on introduceert nieuwe 18 Volt Lithium draadloze slagmoersleutel

Gepubliceerd op: 15-05-2014


Fabrikant en leverancier van gereedschap- en werkplaatsequipment Snap-on heeft haar al uitgebreide assortiment draadloos accugereedschap aangevuld met de nieuwe compacte en krachtige CTEU8810 slagmoersleutel.

150 Nm meer koppel dan concurrentie
De CTEU8810 is slechts 24 centimeter hoog en heeft een 3/8” aandrijfvierkant. De 18 Volt lithium-ion accu levert een startkoppel van 440 Nm (gemiddeld 150 Nm meer dan de meeste draadloze slagmoersleutels van concurrerende merken). Door zijn ergonomische design, soft grip handvat en lage gewicht van 2 kilo (een halve kilo lichter dan de lichtste draadloze slagmoersleutel tot nu toe) kan de CTEU8810 de hele dag gebruikt worden zonder dat de monteur moe wordt.

24 auto’s op één acculading
Op één volledige acculading lost de slagmoersleutel 480 bouten en moeren. Uitgaande van 1 auto met 4 x 5 wielbouten (=20 wielbouten), kunnen er aan 480 gedeeld door 20 = 24 auto’s continue gewerkt worden. Dit betekent dat de draadloze slagmoersleutel alleen s’ nachts hoeft te worden opgeladen. De CTEU8810 draadloze slagmoersleutel is uitgerust met een digitale meter die laat zien wat de accustatus is en is beveiligd tegen oververhitting. 

Geen slangen meer door werkplaats
Dit maakt de CTEU8810 ideaal voor gebruik in bedrijven waar veel banden en wielen gewisseld worden. Met de draadloze slagmoersleutel heb je geen luchtslangen meer nodig die dwars door de werkplaats liggen. Door zijn compacte formaat en de aanwezigheid van een LED-lamp is de CTEU8810 draadloze slagmoersleutel ideaal voor gebruik in kleine en/of donkere ruimtes.

Levering en toepassingen
De CTEU8810 slagmoersleutel wordt geleverd met een stevige Snap-on tas, acculader en reserveaccu zodat er zonder op opladen te wachten doorgewerkt kan worden. Toepassingen: bandenbedrijven, garages, servicewagens, transport en logistiek, landbouw, grondverzet, raceteams.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer