Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Ga terug naar adressenlijst
Bedrijfsvermelding aanpassen!

Advanced Team Systems Center B.V. ATSC

 

Adres, contactgegevens & route

Moergestelseweg 30d
5062 JW OISTERWIJK
 088 2872000

www.atsc.nl
Toon kaart

Bedrijfsomschrijving

ATSC is al meer dan 15 jaar actief op diverse automatiseringsgebieden. ATSC is met name gespecialiseerd in software-oplossingen voor bedrijven uit de dienstverlenende sector en handelsondernemingen, waarbij de oplossingen vaak internet-gerelateerd zijn. Ook systeembeheer en hosting behoren tot onze kernactiviteiten.

Bedrijfsprofiel

Sinds zijn oprichting in 2000 is ATSC inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende software producent in Zuid-Nederland. ATSC is gespecialiseerd in software oplossingen voor bedrijven uit de dienstverlenende sector en handelsondernemingen. Deze specialisatie richt zich voornamelijk op automatisering van bedrijfsprocessen (zoals transacties bij handelsondernemingen), Kennis Management en workflowsystemen.

De technologieën Java, JavaScript, CSS en HTML5 zijn gebruikt om de huidige oplossingen tot stand te laten komen. Ook op het gebied van opensource technologie is ATSC bekend. Het ordersysteem voor groothandels van ATSC (MultiTrader) is gemaakt op basis van Apache Tomcat en een PostgreSQL database.

Naast het ontwikkelen van software biedt ATSC oplossingen voor systeembeheer. Medewerkers met meer dan 20 jaar automatiseringservaring zorgen ervoor dat ATSC uw bedrijf oplossingen kan bieden die precies op uw wensen zijn afgestemd. Omdat bedrijfskritische systemen en software steeds vaker worden ondergebracht in datacenters is ook (managed) hosting een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening geworden. De combinatie tussen software- en systeem engineers zorgt ervoor dat we elke klant kunnen voorzien van een goed advies en de juiste oplossing. 

Leveringsprogramma

Gestroomlijnd

ATSC is al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner voor de ondernemer om zijn processen te stroomlijnen. Wij helpen de ondernemer met passie en gedrevenheid om kosten te besparen en omzet te vergroten.

Wij leveren:

 • Administratieve bedrijfssoftware (MultiTrader: voorraad, facturering, CRM, webshop, projecten/uren, planning, boekhouding, workflow, voertuigen, demontage, werkplaats).
 • Systeembeheer zowel op locatie als remote en consultancy (projectmanagement en IT management).
 • Online diensten (hosting webapplicaties, hosting High Availability omgevingen, e-mail afhandeling inclusief spamfiltering, managed servers)
 • VoIP

ATSC volgt de nieuwe trends en kijkt hoe dat deze op een praktische manier van toepassing kunnen zijn voor de ondernemer:

 • Onze bedrijfssoftware kan bijvoorbeeld in de Cloud draaien, maar ook op een eigen server on-premise. Deze software kan toegankelijk worden gemaakt voor tablets, pc's en mobiele telefoons. Daarnaast kunnen wij zorgen dat deze bedrijfssoftware koppelt met uw reeds bestaande applicaties.
 • Systeembeheer kan op afstand, maar ook ter plaatse worden geleverd. Op dit moment spelen trends als BYOD (Bring Your Own Device), mobile diversity en Big Data een rol.

ATSC denkt bovendien graag met uw mee als het gaat om uw dagelijkse IT zaken, maar ook als het gaat om IT strategie en projectmanagement.

Oplossingen

ATSC heeft op een aantal gebieden oplossingen voor uw bedrijf. Om een duidelijk inzicht te geven in onze oplossingen worden hieronder de verschillende gebieden uiteengezet en kort omschreven. U kunt op een kopje klikken om voor dat specifieke gebied onze oplossingen te bekijken.

 • Handelssystemen
  Handelssystemen helpen uw bedrijf om transacties met zijn klanten te versnellen en de kwaliteit ervan te verbeteren. Over het algemeen zal zich dit uitdrukken in snellere afhandeling van transacties en een betere bereikbaarheid voor uw klanten. Door middel van een aantal pakketten is ATSC in staat om u op verschillende gebieden een oplossing te bieden die perfect aansluit op uw behoeften.

 • Content Management
  De oplossingen die ATSC biedt binnen dit gebied maken het voor u als bedrijf eenvoudig om uw klanten van (nieuwe) informatie te voorzien. U kunt hierbij denken van het eenvoudig kunnen bijwerken van uw website of het versturen van persoonlijke nieuwsbrieven.

 • Webservices
  Een webservice kan omschreven worden als een interface van een deel van de (web)applicatie die toegankelijk is via standaard webprotocollen en waarbij wordt gecommuniceerd via XML.

 • Persoonlijke informatie behoeften
  Door de enorme hoeveelheid beschikbare informatie die uw bedrijf kan hebben is het soms moeilijk uw klanten precies die informatie te geven waaraan behoefte is. ATSC biedt op dit gebied oplossingen door de behoefte van een klant te interpreteren en op te slaan. Dit maakt het mogelijk uw klanten te voorzien in specifieke informatie.

 • Structureren van informatie
  Een ander nadeel van de toename in beschikbare informatie is dat het doorgaans niet eenvoudig is om uw informatie te structureren. Ook op dit gebied kan ATSC u helpen door middel van oplossingen die uw informatie voor u kan structureren.

 • Nieuwsbrieven
  Het Internet is een ideaal medium om uw klanten te bereiken. Om uw klanten massaal te kunnnen bereiken kunt u met behulp van onze oplossingen eenvoudig nette, professionele nieuwsbrieven opstellen en eenvoudig rondsturen naar de door u geselecteerde klanten.

Trefwoorden/tags

ATSC, Advanced Team Systems Center B.V., automatiseringsg, software-oplossingen , handelsondernemingen,, systeembeheer, hosting, software, hardware, automatisering, websites, systeembeheer, consultancy, projectmanagement, softwareproducent, workflowsystemen, opensource, lotus notes, Java, J2EE, Spring, Maven, Wicket, XML, XSLT, jQuery, CSS, HTML, ordersysteem, groothandel, Jakarta Tomcat, Java/JSP, PostgreSQL, database