Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Ga terug naar adressenlijst
Bedrijfsvermelding aanpassen!

Cartec BV

 

Adres, contactgegevens & route

Verbreepark 13
2731 BR BENTHUIZEN
 079 3410100
 079 3427448

www.cartec.nl
Toon kaart

Bedrijfsomschrijving

Cartec BV is een stabiel groeiende, internationaal georiënteerde onderneming. Cartec BV produceert en levert professionele auto-onderhoudsproducten onder de merknaam "Cartec". Deze producten worden wereldwijd gebruikt om de kwaliteit van autolakken en onderdelen op hoog niveau te houden. Opgericht in 1986 is Cartec inmiddels een begrip in de wereld van de autoreconditionering.

Bedrijfsprofiel

Als toonaangevend producent van hoogwaardige reinigings- en onderhoudsproducten voor auto’s richt Cartec zich met name tot de professionele auto-reconditioneringsspecialist. Onze moderne fabriek staat garant voor kwaliteitsproducten welke voldoen aan de strenge normen van deze tijd. Door intensief onderzoek in ons laboratorium worden voortdurend nieuwe, betrouwbare en gebruiksvriendelijke producten ontwikkeld. Afgestemd op de praktijksituatie zijn dit de producten die de moderne reinigingsspecialist aanspreken.

Vanuit ons magazijn in Benthuizen worden de producten wereldwijd verspreid. Kwaliteit en service hebben bijgedragen aan de constante groei van ons bedrijf en vraag naar onze producten.

In Nederland worden de producten verdeeld door 7 enthousiaste zelfstandige ondernemers die met elkaar 11 verkopers in dienst hebben. Deze 18 adviseurs staan niet alleen garant voor een snelle en correcte afhandeling van de dagelijkse orders maar geven daar waar nodig ook een specialistisch en afgestemd advies.

            

De Voordelen van Cartec:           

  • Leverancier van professionele kwaliteitsproducten
  • Eigen moderne fabriek en laboratorium
  • Innovatief productontwikkelingsbeleid                                                
  • Lange termijn samenwerking
  • Persoonlijk advies
  • Betrouwbare en snelle levering
  • Compleet en systematisch productenpakket
  • Partner in poetsen

Doordat Cartec de producten zelf produceert en ontwikkelt is ze in staat om het productenpakket af te stemmen op de professionele gebruiker. Wensen en eisen van de klant worden teruggekoppeld naar het moderne laboratorium waar ervaren specialisten de receptuur ontwikkelen en vernieuwen.

Een van de laatste ontwikkelingen, Easy Wash & Dry, is een groot succes.

Ook het aanbieden van complete systemen behoort tot het innovatieve beleid van Cartec. Hierdoor kan veel tijd en geld worden bespaard op de werkplek. De Colorline is hier een uitstekend voorbeeld van.

Leveringsprogramma

Cartec heeft haar producten onderverdeeld in een aantal productgroepen.

Colorline                                                                                                                            

De Colorline bestaat uit een 10-tal producten voorzien van een kleurencode waarmee snel en efficiënt iedere auto in ”nieuw” staat gebracht kan worden. Deze producten zijn nauwkeurig geselecteerd uit het ruime aanbod van Cartec producten. De producten worden aangeboden in een handig klikrek ! Tevens is er voor de Colorline een kantelrek ontwikkeld waarmee de werkflacons gemakkelijk bijgevuld kunnen worden. De Colorline wordt ondersteund door de gebruikers-werkkaart die het systeem nog eens duidelijk uitlegt. De Colorline is een must voor iedere poetsafdeling! De producten die in dit systeem geleverd worden zijn onder andere, Velgenreiniger, Allesreiniger, Interieurreiniger, Perfect Polish, Dash-Fresh.

                                                            

 

Easy Wash & Dry

Wilt u ook nooit meer zemen? Cartec heeft hier een oplossing voor. Easy Wash & Dry. Dit concept bestaat uit twee producten. Easy Wash is een goed reinigende shampoo voor het wassen van de auto als voorbereiding op de Easy Dry. Na het wassen de auto goed naspoelen met water zodat shampooresten verdwijnen. Easy Dry is een speciaal product om een auto snel te laten opdrogen na een wasbeurt. U heeft geen zeem meer nodig! Droogt glanzend op zonder resten van kalk of shampoo. Easy Dry mag gebruikt worden in de zon.

WaxGuard

WaxGuard is een uniek lakverzegelingsproduct voor de auto. Het geeft een zichtbaar hogere en diepere glans aan de lak van de auto. Daarnaast beschermt WaxGuard uw auto extreem goed tegen vuil en weersinvloeden dankzij de duurzame beschermlaag. WaxGuard is een product van Cartec. Al meer dan 25 jaar levert Cartec onderhoudsproducten voor auto’s aan de professionele autobranche. Inmiddels mag Cartec zich marktleider noemen in deze sector. Dankzij deze langdurige ervaring was het mogelijk een kwaliteitsproduct te creëren als WaxGuard. WaxGuard is in eigen laboratorium ontwikkeld en langdurig uitgetest in de praktijk. Ook onder de meest extreme omstandigheden. Inmiddels wordt WaxGuard in zo’n 15 landen met succes op de markt gebracht waaronder landen als Finland en Noorwegen waar vooral in de winter barre klimaatomstandigheden heersen. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken: www.waxguard.com