Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Ga terug naar adressenlijst
Bedrijfsvermelding aanpassen!

SP Tools Europe BV

 

Adres, contactgegevens & route

Industrieweg 39
8263 AC KAMPEN
 038 7600090
 038 7600091

www.sptoolseurope.com
Toon kaart

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 40 jaar lang is SP Tools voorloper op het gebied van ontwerp en fabricage van luchtgereedschap, handgereedschap en elektrisch gereedschap. Alle producten zijn speciaal ontworpen voor duurzaam professioneel gebruik. Wij streven naar de ontwikkeling van de beste producten door te luisteren naar en te voldoen aan de eisen van de professionele vakman.

BedrijfsprofielSP Tools Europe BV is de officiële distributeur voor Europa van het Australische kwaliteitsmerk SP Tools.

SP Tools beschikt wereldwijd over een uitstekende reputatie in het ontwikkelen van professioneel en duurzaam gereedschap van een zeer hoogwaardige kwaliteit.

 

 

Al 40 jaar lang is SP Tools toonaangevend op het gebied van productontwikkeling van luchtgereedschap, handgereedschap en elektrisch gereedschap. “Wat ons onderscheidt van onze concurrenten, is het zeer uitgebreide assortiment en de bewezen kwaliteit van de producten met een unieke uitstraling tegen een betaalbare prijs”. Door deze bewezen kwaliteit is SP in staat haar klanten een levenslange garantie te bieden op alle handgereedschappen. “Wij willen onze partners in de vakhandel zo goed mogelijk ondersteunen door middel van snelle levering, degelijk advies en een goede aftersales.”

 

 

 

 

 

Tevens zijn alle producten ergonomisch gebouwd, duurzaam en beschikken over een modern design waardoor de gereedschappen gemakkelijk en aangenaam in gebruik zijn. “Dit garandeert een snelle en efficiënte manier van werken wat uiteindelijk tijd en geld bespaart.”

Kortom SP Tools biedt u een uitzonderlijk kwaliteitsproduct met een levenslange garantie en voor een eerlijke prijs.

Leveringsprogramma

SP Tools levert aan diverse segmenten zoals de Automotive branche, Landbouw & Mechanisatie en Industrie.

 

SP Tools heeft een breed assortiment in handgereedschap, luchtgereedschap, accugereedschap en speciaal producten.

Hierbij een greep uit het assortiment:

HANDGEREEDSCHAP

“QUAD DRIVE” RING-STEEKSLEUTELS

Deze ring-steeksleutels hebben het gepatenteerde “quad drive” design. Dit zijn sleutels waarbij de steekzijde 4 contactpunten heeft op de bout of moerkop.

Door het unieke design wordt de kracht verdeeld op de vlakken i.p.v. op de hoeken van de kop. Daarnaast heeft de ringzijde ook zijn unieke "dual flat drive" design, hierbij zijn beide kanten gevlakt waardoor er maximale grip wordt behaald en er sneller kan worden gewerkt.

 

BINNENZESKANT & TORX STIFTSLEUTELS MET MAGNETISCHE KOP

SP Tools heeft een complete lijn met diverse losse maten en sets van stiftsleutels met een magneet in de kop, dit voorkomt dat u de bout verliest tijdens het sleutelen. De sleutels zijn eerst 2 keer vernikkeld en daarna 3 keer verchroomd voor een lange levensduur.
 

inbus stiftsleutelset magnetisch met kogelkop

 torx stiftleutelset magnetisch

 

 

 

 

 

Door deze bewezen kwaliteit is SP in staat haar klanten een levenslange garantie te bieden op alle handgereedschappen.

stubby slagmoersleutel 1/2

LUCHTGEREEDSCHAP

Al ons luchtgereedschap is 100% van Japanse kwaliteit. Niet te vergelijken met de Chinese of Taiwaneze  producten op de markt.

SP-7146: 1/2” COMPOSIET MINI SLAGMOERSLEUTEL

SP Tools introduceert een nieuwe ultra lichte en compacte 1/2” slagmoersleutel van composiet met een gewicht van maar 0,9kg!

Ondanks zijn kleine formaat is de machine toch zeer krachtig met een max.koppel van maar liefst 600Nm. De totale lengte van de machine is 125mm.

 

ACCUGEREEDSCHAP

De nieuwe serie power tools bestaat uit 16V 2Ah machines. Deze lichtgewicht machines hebben een groots vermogen.  Alle machines worden geleverd in een robuuste opbergkoffer met 2x 2Ah Li-ion accu’s  en een snellader met automatische afslag. Op de machines zit standaard 2 jaar garantie, op de accu’s 1 jaar. 

16v mini polijstmachine

 

 

SP 81355: 16V MINI POLIJSTMACHINE

De mini polijstmachine is zeer populair in de schade herstel branche voor spot repair en koplamp herstel werkzaamheden. De machine heeft een regelbaar toerental met een maximum van 3000rpm en weegt maar 1kg. Door het regelbare toerental kan de machine rustig worden opgestart voor het voorkomen van rondvliegende spetters.

 

   16v 3/8 

 

 

SP81118: 16V 3/8” SLAGMOERSLEUTEL

Zeer compacte, licht gewicht SP accu slagmoersleutel van 0,9kg. Met een koppel van 185Nm heeft deze machine maar liefst 75% meer opbrengst dan de krachtige 12V versie.  Met een toerental van 2400rpm is deze sleutel ideaal voor (de)montage van bijvoorbeeld uitlaten en hardnekkige torx en inbus bouten. 

   16v mini accu boormachine

 

 

 

SP81222: 16V MINI ACCU BOORMACHINE

Met 195 mm in lengte is deze machine ideaal voor werken in krappe en andere lastige plaatsen. De boormachine kent 2 snelheden en  heeft een instelbaar koppel met 11 standen (max. koppel: 27Nm). Met een gewicht van 1 kg is dit een zeer lichte, handzame maar krachtige machine. 

 

 

 Niet te vergeten onze collectie kleurrijke GEREEDSCHAPWAGENS en TOPKISTEN.

De Concept serie bestaat uit gereedschapwagens en topkisten met een volledig geboute constructie van dubbelwandig staal. De dog-bone constructie biedt maximale stevigheid. De laden kennen de cliklok ladevergrendeling met kogel-gelagerde lade geleiders. Verder heeft deze serie een inklapbaar zijtafeltje (bij de gereedschapwagen) en opbergvakken voor o.a. spuitbussen. 

SP Tools gereedschapswagens

Klik op "Catalogus" voor ons overzicht van alle gereedschappen.

Trefwoorden/tags

gereedschappen, gereedschapskisten, topkisten, gereedschapwagens, accu gereedschap, luchtgereedschap, automotive branche, landbouw, mechanisatie, industrie, quad drive, handgereedschap, slagmoersleutel, boormachine, polijstmachine, stiftsleutels

Fotoreportage bedrijf