Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Ga terug naar adressenlijst
Bedrijfsvermelding aanpassen!

Amtech Automotive

 

Adres, contactgegevens & route

Spitsstraat 4a
8102 HW RAALTE
 0572 363186
 036 5369296

www.amtech.nl
Toon kaart

Bedrijfsomschrijving

Wij importeren, exporteren en leveren automotive equipment. Wij zijn specialist in universele diagnose testapparatuur en airco service equipment voor professionele autobedrijven.

Bedrijfsprofiel

Welkom

Amtech Automotive importeert, exporteert en levert automotive equipment. Wij zijn specialist in universele diagnose testapparatuur en airco service equipment voor professionele autobedrijven. Wij bedienen zowel de personenwagen sector als truck en trailer bedrijven...

 

 

Kopen te duur?

Huur!

Naast kopen of leasen bieden wij u ook de mogelijkheid om te huren. Probeer het nu 3 maanden.

 

Texa Diagnose

Texa begon in 1992 als een firma die gespecialiseerd was in design en ontwikkeling van multi-brand diagnose en is nu wereldwijd een van de belangrijkste spelers op het gebied van diagnose.

Texa levert hedentendage een complete range van producten en service voor motoren, auto’s en Truck op het gebied van diagnose, reparaties en onderhoud.

De producten worden continue geupdate om u een zo groot mogelijke afdekking te geven.  Texa heeft op dit moment de grootste afdekking en toepassing in diagnose.

 

Diagnose Helpdesk

Onze professionele helpdesk is van toepassing op de productlijnen diagnose van de merken AUTODIAGNOS en TEXA. Apparatuur Technisch Support (ATS) en Voertuig Technisch Support (VTS) is tegen betaling beschikbaar voor alle gebruikers van door ons geleverde diagnose equiment. Lees meer...

 

Leveringsprogramma

Hieronder vind u een greep uit de producten die wij voor u kunnen leveren. Voor een totaal overzicht van onze producten  verwijzen wij u graag naar onze eigen website, waar de producten in duidelijke groepen zijn ingedeeld. Voor direct naar een bepaalde productgroep te gaan klikt u op de volgende productgroep :      

Texa Diagnose

Texa Airco 

Texa Emissie 

Nussbaum Techniek 

Autodiagnos

Mastercool lekzoek apparatuur 

Tab LED lampen

Coolpro Airco materialen

Horn & Bauwer folie

Romess remontluchters

Datex beschermingsmaterialen

Rodcraft Persluchtgereedschap

Fronius Hoog Frequent laders

Vulkan A/C slang en leidingreparatie

EXA uitlaatgasafzuiging

Samoa Motorolie

Set Schroder remvloeistof producten

BDS Dodehoek spiegelsystemen

 

TEXA DIAGNOSE

Universele diagnosetester, gas en roetmeters en fleetmanagment. Texa levert een complete range van producten en service voor motoren, auto's enTruck op het gebied van diagnose, reparaties en onderhoud. De producten worden continue geupdate om u een zo groot mogelijke afdekking te geven.


Navigator TXT Z03610

Diagnose interface
Incl. PC software IDC4 light
Met EOBD kabel
Draadloze communicatie

Voorzien van PASS THRU!

 

 

 

 


 

 
Axone Pad Z01415

Draadloze diagnosetester
inclusief IDC4 Pocket Auto
Met EOBD Kabel
Laadstation
PC Software IDC4 Plus Info
Inclusief Navigator TXT

 

 

 

 

 

 

 

 

TEXA AIRCO EQUIPMENT

De nieuwe KONFORT 700R series units (4 verschillende modellen) zijn ontworpen om met R134a of met het nieuwe R1234yf koudemiddel te werken hetgeen verplicht is bij alle auto's met een typegoedkeuring vanaf januari 2011.

Konfort 720R

Konfort 720r compleet met LCD Display
12kg. koudemiddeltank
1001/min 2traps vacuumpomp
Uitgevoerd met SD geheugenkaart
met voertuigdatabase

 

 

TEXA EMISSIE

De Italiaanse topfabrikant TEXA maakt ook emissie apparatuur voor de Nederlandse markt en is NMI goedgekeurd. De roetmeter, 4-gastester en RC3 toerentalmeter worden deskundig bij u op de werkvloer gedemonstreerd.

Uitlaatgastester Z00813

Werkt in combinatie met bestaande Texa diagnose
of standalone unit.
Draadloze bediening
Inclusief troley en software

 

 

MASTERCOOL

Mastercool Inc. is opgericht in 1980 en nog steeds groeiende. Inmiddels is Mastercool Inc.Marktleider in speciaal en service- equipment van de airconditioning markt. Sinds 2003 is Mastercool Inc. ISO 9001-200gecertificeerd. Met een Europese vestiging in België en productiefaciliteiten in Azië, heeft Mastercool Inc. 120 man personeel enin het hoog seizoen loopt dit aantal op naar 180 man.

De Mastercool producten hebben een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en design en Mastercool Inc. introduceert elk jaar 4 tot 5 nieuwe innovatieve producten, die ook zoveel mogelijk  wereldwijd gepatenteerd worden. Dankzij een actieve marketing,welke ook door Firma Amtech Automotive BV wordt gehanteerd, is het verkoopresultaat wederom met 30% gestegen ten opzichte van het afgelopen jaar.

Dit kan gezien worden als een opmerkelijk resultaat in een stagnerende economie gedurende de laatste jaren. Als laatste onze missie. De missie van Mastercool Inc. is het tegemoet komen aan de eisen en de verwachtingen van de markt door het leveren van kwaliteitproducten, innovaties en continue de productieprocessen verbeteren in samenspraak met onze strategische partners

Recoverysystem 69000

Capaciteit 2kg per minuut, geschikt voor alle koudemiddelen
Olievrij pomp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NUSSBAUM

De Nussbaum Groep is niet alleen een specialist in het produceren van automatische parkeersystemen, maar ook de leverancier van auto-torens voor Smart en andere merken. Onze hydraulische componenten, zoals een proportionele kleppen en speciale cilinders zijn essentiële elementen in industriële systemen en machines. Een breed scala aan industrieën uit de scheepsbouw te landbouwmachines vertrouwen op onze producten omwille van hun duurzaamheid en bestendigheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RODCRAFT

Opgericht in 1975 in Mülheim a/d Rhein, is Rodcraft in goed 35 jaar uitgegroeid tot één van de toonaangevende merken op gebied van persluchtgereedschap.  Begonnen op eigen Duitse markt is Rodcraft ondertussen vertegenwoordigd in ruim 85 landen over de hele wereld. Dochterfirma’s of importeurs bewerken er de plaatselijke markt.

Deze snelle opmars is vooral te danken aan de volgende feiten:

  • Rodcraft beschikt over het meest complete gamma persluchtgereedschap

  • De prijs - kwaliteit verhouding
  • Service staat hoog in het vaandel bij Rodcraft

 

 

 

 

 

Bovendien is een groep hooggeschoolde ingenieurs en technici continu bezig om het bestaande gamma te verbeteren. Diezelfde groep zorgt ook voor alle nieuwe toestellen, die door de markt gevraagd worden. Daarom zijn vele van onze producten van een octrooi Voorzien, omdat zij ontsproten zijn aan de voortdurende zoektocht naar nieuwigheden en verbeteringen. Het complete gamma kunststof toestellen is het zuiverste bewijs van deze zoektocht.

 

 

 

 

 

 

 

Trefwoorden/tags

automotive equipment, garage equipment, diagnose testapparatuur, airco service equipment, AUTODIAGNOS, COOLPRO, MASTERCOOL, TEXA, HORN & BAUER, DATEX, WYNN?S, ROMESS, TECO, RODCRAFT, MIGATRONIC, VULKAN, FRONIUS, G-SCAN, EXA WERKZEUGE, AC HYDRAULICS, ATT EN NUSSBAUM

Fotoreportage bedrijf