Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Ga terug naar adressenlijst
Bedrijfsvermelding aanpassen!

Van Peperzeel B.V.

 

Adres, contactgegevens & route

James Wattlaan 6
8218 MB LELYSTAD
 0320 401400
 0320 401409

www.peperzeel.nl
Toon kaart

Bedrijfsomschrijving

Van Peperzeel is marktleider op het gebied van inzameling, sortering, taxatie en afvoer van oude (lood)accu's, batterijen en non-ferro metalen. Van Peperzeel, veilig vervoer, opslag en verantwoorde recycling door heel Europa.

Bedrijfsprofiel

Van Peperzeel is marktleider op het gebied van inzameling, sortering, taxatie en afvoer van batterijen en accu’s. De jarenlange ervaring en expertise in de beheersing en duurzame verwerking van deze moeilijke materiaalstromen geldt ook voor non-ferro metalen en non-ferro residuen. Van Peperzeel staat garant voor veilig vervoer, opslag en een verantwoorde recycling door heel Europa.

De totale markt op jaarbasis bedraagt volgens de overheidsorganisatie Agentschap NL (gelieerd aan het ministerie van VROM) vele duizenden tonnen accu’s. Hiervan neemt Van Peperzeel het grootste deel voor haar rekening. Uitgekiende logistiek zorgt ervoor dat de accuboxen bij autobedrijven en grossiers worden opgehaald. Inzamelboxen -waarin restproducten kunnen worden gedeponeerd- worden kosteloos ter beschikking gesteld. Met een telefoontje, fax of klik op de website komt de melding van een op te halen box terecht op de afdeling planning. Een volle box weegt rond de negenhonderd kilo, oftewel zo’n zestig accu’s. Non-ferro metalen zoals kentekenplaten, radiateurs en katalysatoren worden opgehaald in combinatie met de afhaling van uw oude accu’s of wanneer ze samen goed zijn voor tweehonderd kilo.

Niet alleen het ophalen van loodaccu’s, maar ook de administratie en het transport naar de verwerkende landen (Duitsland, België, Frankrijk) behoort tot de dienstverlening. Daarnaast koopt Van Peperzeel ook uw oude metalen/restproducten op. Primaire grondstoffen zoals aluminium, lood en zink zijn schaars. Als gevolg van de vraag op wereldmarkt naar (secundaire grondstoffen) zijn de vergoedingen de afgelopen periode sterk gestegen. Die toename maakt het financieel steeds interessanter om dergelijke producten gescheiden op te halen en te verwerken. Van Peperzeel betaalt een reële vergoeding voor uw restproducten. Uw oude accu's, batterijen en non-ferro metalen zijn bij ons in vertrouwde handen.

Leveringsprogramma

Van Peperzeel is de grootste inzamelaar van oude accu's in Nederland. De jaarlijkse inzameling bedraagt vele duizenden tonnen oude loodaccu's.

Wij werken o.a. voor landelijk opererende grossiers in de automobielbranche. De oude accu's worden gereed gemaakt voor recycling en geleverd bij erkende verwerkers in Europa.


Verder is Van Peperzeel actief in de in- en verkoop van diverse non-ferro metalen. Zo'n vijfduizend ton non-ferro metalen en non-ferro residuen (te denken valt aan oude kentekenplaten, velgen, autokatalysatoren en divers industrieafval zoals slak en draaisel) passeert jaarlijks de weegschaal.

Daarnaast is Van Peperzeel voor Stibat (de Stichting Batterijen) hét nationale sorteercentrum van alle lege en afgedankte batterijen in Nederland.

Dankzij onze jarenlange ervaring met de sortering en de opgebouwde unieke kennis over batterijen zijn er via consultancy contracten al diverse sorteerinstallaties geleverd in omringende landen.


Tenslotte levert Van Peperzeel als aanvulling op de dienstverlening naar het garagebedrijf Chem-Sorb absorptiekorrels in een handige voorraaddispenser, inclusief navulverpakkingen. De Chem-sorb korrels zijn ongeëvenaard in hun soort bij het opruimen van gemorste vloeistoffen.

 

Trefwoorden/tags

accu recycling, inzameling, accu's, inzamelen accu's, batterijen, verwerking metalen, residuen, loodaccu, non-ferro metalen, sortering, consultancy, sorteer installatie, absorptie materiaal, absorptiekorrel, chemsorb

Fotoreportage bedrijf