Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Ga terug naar adressenlijst
Bedrijfsvermelding aanpassen!

INDECO International

 

Adres, contactgegevens & route

Handelsweg 17
3751 LR BUNSCHOTEN SPAKENB
 033 2985083
 033 2988611

www.indeco.nl
Toon kaart

Bedrijfsomschrijving

INDECO® is een begrip in de autowereld. Bij vele autobedrijven en importeursorganisaties, van zowel personenauto's als trucks, is INDECO® dé standaard in gereedschaps opbergsystemen.

Bedrijfsprofiel

INDECO® is een begrip in de autowereld. Bij vele autobedrijven en importeursorganisaties, van zowel personenauto's als trucks, is INDECO® dé standaard in gereedschaps opbergsystemen.

INDECO® levert Gereedschapswagens, Gereedschapspanelen, Gereedschapshouders, Plaatdelenwagens. Compact Stands, Werkbanken,
Kasten en nog veel meer.
Wilt u een volledig overzicht van onze producten, ga dan naar onze website en kies voor producten. U kunt hier afzonderlijk bij elk product een PDF bekijken met specifieke informatie over het gekozen product.

Heeft u vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indeco International is de alléén-importeur van INDECO® gereedschaps opberg-systemen voor de Benelux. INDECO® is een begrip in de autowereld. Bij vele autobedrijven en importeursorganisaties, van zowel personenauto's als trucks, is INDECO® dé standaard in gereedschaps opberg-systemen.

Een van de kenmerken van alle INDECO® producten is kwaliteit: van wandpanelen tot geavanceerde onderdelen-reinigers. Ze worden vervaardigd van dik, hoogwaardig plaatstaal en zijn voorzien van TGIC-polyesterfree lak. Deze hoogwaardige lak is niet alleen milieuvriendelijk, maar waarborgt tezamen met het plaatstaal, een ongeëvenaarde duurzaamheid, zelfs onder de zwaarste gebruiksomstandigheden.

Bij INDECO® systemen ligt de nadruk op het overzichtelijk opbergen van gereedschap. Onze leuze is dan ook: "Tijdwinst door Overzicht". Door de mogelijkheid de basis-componenten te combineren tot een groot aantal varianten, zijn ook maatwerkoplossingen eenvoudig te realiseren.
Aangezien de ARBO-eisen met betrekking tot de inrichting van werkplaatsen steeds zwaarder worden, Heeft INDECO® tevens rekening gehouden met het ergonomische ontwerp bij alle gereedschaps opbergsystemen.

Leveringsprogramma


Gereedschapswagens Gereedschapspanelen Gereedschapshouders Plaatdelenwagens Compact Stands Werkbanken Kasten Diversen 

Gereedschapswagens

Een INDECO® gereedschapswagen past in ieder bedrijf en is geschikt voor elk soort gereedschap. Want of het nu gaat om een 5 mm boortje of een looplamp met 15 meter snoer: een INDECO® gereedschapswagen heeft er plaats voor.

De gereedschapswagens zijn standaard in drie uitvoeringen leverbaar, waarbij de inhoud varieert van ca. 180 tot 270 liter. Ze zijn eenvoudig naar eigen inzicht in te delen, door het gebruik van het unieke en zéér grote assortiment INDECO® houders. Echter, als extra service naar de klant, worden de gereedschapswagens met voorgemonteerde gereedschapshouders afgeleverd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gereedschapspanelen

INDECO® gereedschapspanelen vormen samen met de uitgebreide collectie gereedschapshouders een optimale combinatie voor een flexibele indeling van de werkplek. Indeco International levert zowel panelen met ronde-, als met vierkante gaten. Net als alle INDECO® producten zijn ze vervaardigd van degelijk Zweeds plaatstaal met een dikte van 1,5 mm (panelen met ronde gaten), en van 2 mm (panelen met vierkante gaten).
De panelen zijn leverbaar in diverse afmetingen: van 400 x 600 mm tot 960 x 1980 mm. Uiteraard zijn de panelen voorzien van een TGIC-polyester-vrije lak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gereedschapshouders

Hèt onderdeel wat het INDECO® systeem zo flexibel maakt: gereedschapshouders.

Indeco International levert een uniek en zéér groot assortiment houders, zowel voor ronde-, als voor vierkant gaten. Alle houders zijn gemaakt van staal, waarbij de houders voor ronde gaten gegalvaniseerd zijn, en de houders voor vierkante gaten vernikkeld zijn.
Informeer naar de mogelijkheden van ons enorme assortiment houders. Voor elk gereedschap heeft Indeco International de juiste houder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaatdelenwagen

 • stabiele uitvoering
 • in hoogte verstelbaar
 • TGIC polyster free gelakt
 • zware uitvoering wielen (200mm)
 • verrijdbaar
 • kleur zilvergrijs

 

 

Compact stand

De INDECO® compact-stand is de combinatie van twee schijnbaar tegengestelde eisen: véél opbergruimte op een beperkt vloeroppervlak. En...toch is alles makkelijk bereikbaar. De uitschuifbare panelen zijn goed voor tot 20 m² overzichtelijke opbergruimte, waarbij slechts 1,45 m² vloeroppervlak in beslag wordt genomen!

Meer opbergruimte nodig? Compact stands zijn eenvoudig uit te breiden c.q. aan te passen, doordat het gebruik maakt van standaard INDECO® gereedschaps-panelen en toebehoren. Net als alle andere INDECO® producten, is de Compact stand gemakkelijk aan te passen aan uw specifieke wensen. Wilt u een Compact stand met bijvoorbeeld afsluitbare deuren, of een die in uw huisstijl-kleur is gespoten? Geen probleem! U kunt te allen tijde contact opnemen met onze adviseurs. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Werkbanken

De INDECO® werkbank is veelzijdig en makkelijk aan te passen aan de eisen van uw bedrijf. Het blad van de werkbank bestaat uit 3 mm dik plaatstaal met een geluidsdempende laag. Indeco® werkbanken zijn leverbaar in de lengtes 150 en 200 cm en kunnen met elkaar verbonden worden. Standaard beschikken alle werkbanken over een traploze hoogteverstelling (van 750 tot 950 mm, gemeten vanaf het werkvlak).
De werkbank kan gecombineerd worden met een gereedschapspaneel. Ook hier zijn weer maatwerkoplossingen mogelijk !
Naast de werkbanken heeft Indeco International ook werktafels in haar assortiment. Deze zijn eveneens traploos in hoogte verstelbaar. Het werkblad is 38 mm dik en kan aangepast worden aan het soort werkzaamheden dat er op uitgevoerd wordt.
Er zijn vijf verschillende werkbladen, elk geschikt voor een specifieke toepassing:

 • werkblad vervaardigd van eikenhout,
 • werkblad vervaardigd van laminaat,
 • werkblad vervaardigd van PVC,
 • werkblad vervaardigd van staalplaat,
 • werkblad vervaardigd van massonit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kasten

INDECO® levert twee soorten kasten: voor wandmontage en als vrijstaande kasten. De gereedschapskasten worden standaard geleverd met of zonder schappen of met losse gereedschapspanelen in de kast.

De inhoud varieert van 165 tot 400 liter, afhankelijk van het model.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diversen

Het INDECO® leveringsprogramma bevat ook enkele andere specifieke producten zoals een onderdelenreiniger- en een straalcabinet.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat!

 

 

 

 

Trefwoorden/tags

gereedschapswagens, gereedschapskasten, gereedschapsopbergsystemen, gereedschapswanden, gereedschapspanelen, werkbanken, reinigingsmachines