Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

CBX demonstreert extra platte schaarhefbrug met interne schaar op Autoprofessioneel

Gepubliceerd op: 03-10-2012


CBX Nederland bv zal op de Auto Professioneel in Hardenberg een nieuw type schaarhefbrug demonstreren, waar grote belangstelling voor verwacht wordt.

De hefbrug, een TECO PLANUS, is een schaafhefbrug met een opbouw van slechts 16 cm. Waar over het algemeen schaarhefbruggen al gauw over de 20 cm heen gaan wat hoogte betreft, is de PLANUS dus zeer vriendelijk voor verlaagde auto’s en moderne voorbumpers.


Wat de PLANUS echter uniek maakt is het interne schaarsysteem, dat over de complete bruglengte omhoog komt aan de binnenkant van de brugbanen. Twee traversebalken maken het mogelijk om de auto van de wielen te tillen. De interne schaar kan altijd hetzelfde gewicht tillen als het normale hefvermogen van de brug, en maakt het ook mogelijk om de auto onder de draagarmen op te tillen. Iets wat door steeds meer autofabrikanten voorgeschreven wordt.

De PLANUS is ook als uitlijnversie beschikbaar, waarbij glijplaten voor de achterwielen beschikbaar zijn van maar liefst 2,70 tot 3,30 meter lang! Op deze manier is werkelijk iedere wielbasis vierkant uit te lijnen zonder constant de draaiplaten te hoeven verplaatsen. Opmerkelijk is ook dat de glijplaten pneumatisch te vergrendelen zijn op het bedieningspaneel wat een spelingsvrije vergrendeling oplevert.

De ruimten voor de draaiplaten zijn ook nog eens in hoogte af te stellen, zodat ieder type draaiplaat op gelijke hoogte met de rijbanen gebracht kan worden. De rijbanen zijn verkrijgbaar als 4,60 of 5,20 uitvoeringen.

CBX staat op de Autoprofessioneel in Hardenberg op stand 638, waar natuurlijk ook de PLANUS te bewonderen is in zijn meest uitgebreide vorm.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer