Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

HELLA reorganiseert productgroep “Small Lamps”

Gepubliceerd op: 12-07-2017


-       Nieuw competentiecenter geopend in Slovenië

-       Nieuwe naam “Car Body Lighting” speelt in op de nieuwste trends en ontwikkelingen

Nieuwegein, juni 2017. Huidige trends zoals autonoom rijden, steeds meer elektronica en het verlangen van autofabrikanten naar meer individualisatie creëert nieuwe kansen op het gebied van buitenverlichting. Om goed op deze ontwikkeling in te kunnen spelen, zal licht- en elektronica expert HELLA de competenties van de productgroep Small Lamps op een nieuwe locatie in Ljubljana vestigen, nabij het hoofdkantoor van HELLA Saturnus Slovenija. Ook de naam van de productgroep is aangepast en heet voortaan Car Body Lighting. De nieuwe locatie biedt werk aan 160 werknemers.

"Door onze competenties te bundelen, kunnen we het groeipotentieel op het gebied van buitenverlichting van het voertuig nog beter benutten", aldus Markus Bannert, directeur Business Division Lighting. De productgroep Car Body Lighting omvat alle producten op het gebied van buitenverlichting van een voertuig: van mistlicht, dagrijlicht, multifunctionele frontverlichting, mistachterlicht, hooggeplaatst remlicht, waarschuwingslicht, tot knipperlicht en kentekenverlichting.

"Nieuwe verlichtingscomponenten bieden bovendien veel mogelijkheden om verschillende trends te ondersteunen, waarbij de buitenkant van het voertuig in het juiste licht wordt weergegeven," zegt John Kuijpers, hoofd Product Center Interior Lighting en Car Body Lighting. Het radiatorrooster of deurframes kunnen bijvoorbeeld verlicht worden. En lichtprojectie kan een unieke ervaring bieden door bijvoorbeeld de bestuurder te begroeten met welkomstlicht. De nieuwe naam Car Body Lighting dekt zo beter de breedte en de inhoud van het assortiment.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer