Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

MSH toont nieuws van GYS op Autoprof

Gepubliceerd op: 07-03-2012


GYS, de franse fabrikant van lasapparatuur specifiek voor de autoschadeherstelwereld, komt met belangrijk nieuws. De hele lijn spotters en uitdeukstations is vernieuwd. Op de beurs in Gorinchem zal deze lijn geïntroduceerd worden en zijn er zeer aantrekkelijke introductie aanbiedingen.

GYS is marktleider in lasapparatuur voor de autoschadeherstelwereld. MSH is sinds jaren exclusief importeur. GYS onderscheidt zich in de markt door het aanbieden van een prachtige, kwalitatief hoogstaande productlijn met veel fabriekshomologaties. Al deze kwaliteitsproducten biedt GYS aan voor bijzonder scherpe prijzen. Dat kan omdat GYS alles in eigen huis produceert. Van het vouwen en ponsen van staalplaat tot aan het poedercoaten van de uitdeukstations, het ontwikkelen en produceren van o.a. printplaten, elektronica en kabels. Dit alles gebeurt in de moderne fabriek in Laval in Frankrijk.

Nieuwe spotter.
GYS heeft een nieuwe spotter ontwikkeld. De GySpot Pro 230 en 400. Deze spotter is voorzien van twee laskabels en een massakabel. Op de spotter zit, naast een eenvoudig werkend maar uitgebreid keuzemenu, een keuzeschakelaar. Met deze schakelaar kan er tussen de 2 pistolen geschakeld worden. Het ene pistool werkt geheel automatisch, zodra er contact met het plaatwerk gemaakt wordt begint de spotter te werken. Het andere pistool is voorzien van een schakelaar. Hiermee kan de gebruiker zelf, door de schakelaar in te drukken, bepalen wanneer de spotter gaat werken.

Dankzij de twee pistolen kan er een keuze gemaakt worden, automatisch of handmatig spotten. Bovendien kan b.v. de slaghamer altijd in het ene pistool blijven zitten waardoor er veel minder met de hulpstukken gewisseld hoeft te worden wat tijdwinst en gemak in het gebruik oplevert. Verder is het lasvermogen van de spotter verhoogt van 3500A naar 3800A waardoor deze machines nog krachtiger zijn. De GySpot Pro is in 230V en een 400V uitvoering leverbaar.

Sneller werken door innovatie.
Om nog sneller te kunnen werken heeft GYS op een aantal punten de spotter, de uitdeukstations en het onderstel vernieuwd. Zo zijn voor de spotter nieuwe ergonomische kunststof handgrepen ontwikkeld. Deze zijn robuust, liggen heel prettig in de hand en zijn innovatief gemaakt. Ook zijn er op het onderstel en op de uitdeukstations meer kunststof delen op een slimme wijze toegepast waardoor de diverse hulpstukken direct onder handbereik en gebruiksklaar zijn. Door de grote productieaantallen van GYS is MSH equipment in staat een ongekende prijs-kwaliteit verhouding aan te bieden.

Uitdeukstations.
Voor het uitdeuken van staal levert GYS vier verschillende basissets die zowel in 230V als 400V leverbaar zijn. Daarnaast is er de keuze van de spotter, de gewone uitvoering met één laskabel of de Pro uitvoering met twee laskabels. Ook voor het uitdeuken van aluminium is er een nieuwe spotter, de Proliner ALU FV. Deze spotter heeft een nieuw pistool welke automatische werkt. Schakelaars zitten er niet op.

Om de lijn te compleet te maken is er ook nog een combinatiespotter. Met de GySpot Combi 230 PRO kan zowel aluminium als staal uitgedeukt worden. De spotter heeft maar liefst 3 pistolen, twee voor staal en een voor aluminium. De GySpot Combi 230 PRO kan ook als compleet uitdeukstation geleverd worden. Met de uitdeukstations zijn alle mogelijke schades te repareren op een snelle en efficiënte wijze. Op de site van MSH, www.msh-equipment.nl kunt u diverse video's bekijken waarin de uitdeukstation gedemonstreerd worden.

Nieuwe GYS trekunit.
Nieuw is de trekunit. Deze is voorzien van een uniek dorpelklemsysteem waarbij de trekunit, zonder de auto te beschadigen, snel geplaatst kan worden en zich afzet tegen de dorpelrand. Met behulp van de GYS spotter worden er speciale uitdeukringen op een lijn van b.v. een dorpelrand of stijl gelast. Door de uitdeukringen wordt een pen en trekhulpstuk geplaatst. Met de hydraulische pomp van 4 ton kan er krachtig getrokken worden en is ook een schade aan een stijl of dorpelrand snel hersteld. Dankzij de kettingrol kan er, onder allerlei hoeken en op verschillende hoogtes, getrokken worden.

Op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem zal een demo opstelling te zien zijn.
Deze nieuwe lijn uitdeukgereedschap speelt precies in op de huidige markt. Tijdsbesparing staat voorop, er moet efficiënter gewerkt worden om nog iets te kunnen verdienen. Daarnaast staat er druk op de investeringen en zijn lage aanschafprijzen in een moeilijke markt welkom. Bovendien is er steeds meer uitdeukwerk door het veranderende schadebeeld. Op de beurs in Gorinchem wordt deze nieuwe GYS lijn uitgebreid gedemonstreerd en kunt u profiteren van scherpe introductieaanbiedingen.

Klinknagelverbindingen
De techniek verandert snel en nieuwe reparatietechnieken doen hun intrede. BMW is begonnen met de introductie van een klinknagelverbinding. Deze klinknagel wordt zonder voorboren door het plaatwerk geperst en met een matrijs in vorm gedrukt. In combinatie met lijmtechniek zorgt dit voor een snelle en efficiënte reparatie. Inmiddels zijn er diverse automobielfabrikanten die deze reparatietechniek toepassen. MSH introduceert een nieuwe ponsklinknagelmachine. Deze is zowel op een accu als op perslucht leverbaar. De accu-uitvoering is een uitbreiding op de CMO set; CM KET. De set wordt geleverd met een pons- en matrijzenset om diverse maten klinknagels te kunnen monteren en te verwijderen. Er zijn twee verschillende C- beugels leverbaar zodat de toepasbaarheid groot is. Omdat de C- beugel van aluminium is, is deze licht in gewicht maar toch heel sterk. Op de site van MSH is uitgebreide product- en prijsinformatie te vinden onder de groep: "perssets en pompen".

Deelname Autoprof Gorinchem
Tijdens de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem is MSH equipment aanwezig met een ruime stand van 120 m2. Hier kunt u diverse noviteiten, waaronder het kunststof reparatie systeem, en andere handige gereedschappen bekijken. Op de stand worden doorlopend diverse demonstraties gehouden. Bovendien zijn er aantrekkelijke beursaanbiedingen.

U bent welkom op stand nummer 210.

Voor informatie: www.msh-equipment.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer