Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

NIEUWE WEBSITE SONIC EQUIPMENT

Gepubliceerd op: 27-02-2012


NIEUWE WEBSITE

Sonic Equipment heeft een totale nieuwe website. Het uitgangspunt was om een eenvoudige en tevens een zeer snelle website te maken. En dat is zeker gelukt.

Op de vernieuwde website heeft Sonic de producten opnieuw onderverdeeld in categorieën, wat het zoeken zal vereenvoudigen. Hier kunt u ook altijd (actie)prijzen en/of foto’s, nieuwe artikelen en meer info opzoeken, zoals afmetingen, handleidingen, etc. Tevens kan men o.a. prijslijsten, folders, catalogus, bedrijf- en productfilmpjes, nieuwsbrieven, sponsoring bekijken en nog veel meer.  

Echt alles is nu te vinden op de website !!

VOORRAAD EN INKOOPPRIJZEN BEKIJKEN

Op de website kan men nu een nieuw account aan te maken om te kunnen bestellen via de Sonicshop.
Na het aanmaken van uw nieuwe account zullen wij deze activeren, zodat ook uw inkoopprijs en de voorraad (uitgezonderd de gevulde opbergsystemen) worden getoond.

AKTIE
Indien u via de webshop bestelt, worden ook de orders onder € 250,- franco geleverd.
(Deze actie is geldig  t/m 31 maart 2012).

Dus bestel voortaan via www.sonicshop.nl.
(Dit zorgt tevens voor een correcte en snelle afhandeling van uw order.)

NIEUWSBRIEF
Wij zullen u ook het komende jaar op de hoogte houden van alle ontwikkelingen binnen Sonic via onze nieuwsbrief. Als u deze nog niet ontvangt, meldt u dan snel aan via onze website.

Tevens hebben een totale nieuwe catalogus ! Er zijn o.a. meer dan 400 artikelen bijgekomen.
De catalogus is altijd GRATIS aan te vragen.

Ga "HIER" naar de nieuwe website van Sonic.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer